Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Www.naturasanat.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Mumio Rasina Muntilor 60 tablete
3692 lei
Brand
Radu & Sons / RACO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs avizat de Ministerul Sanatatii cu nr.5849/2004 si notificat (aprobat) de Institutul de Bioresurse Naturale sub nr.1823/2008

Mumio - Asphaltum (denumirea botanica) este cunoscut sub numele de: balsam , suc de stanca, cunoscut din cele mai vechi timpuri. Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni, in pesteri sub forma de concretiune, concentrari de turturi. Asphaltum curatat si demineralizat este de culoare cafeniu inchis, o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa. Acest produs se gaseste in muntii Himalaya, podisul Pamir si imprejurimi.

Cercetarile asupra Asphaltum continua in cadrul Institutului Chimico-Farmaceutic din Leningrad in cadrul catedrei farmacologie si tehnologia farmaceutica precum si la institutele similare din Moscova,Taskent si Dusanbe, India, China, Japonia, SUA. In India acest produs a fost folosit de mii de ani si este numit in Ayurveda ca panaceu.
Acidul Fulvic este cel mai puternic factor chelator cunoscut in natura, ceea ce face ca nutrientii sa fie usor de absorbit. Acidul Fulvic este molecula organica esentiala care asigura absortia optima si accelerata a nutrientilor la nivel celular. In plante Acidul Fulvic stimuleaza metabolismul, asigura respiratia, creste activitatea enzimelor multiple, sprijina sinteza clorofilei, toleranta la seceta, echilibrarea PH-ului solului, detoxifica poluanti cum ar fi pesticidele si erbicidele.

ACTIUNE:

- este un puternic factor chelator (leaga si conduce mineralele in organism acolo unde este nevoie)
- regleaza PH-ul sanguin (alcalinizeaza organismul) si oxigeneaza celulele
- ionizeaza lichidele celulare si sangele, avand un ORP (potential de oxido-reducere) de - 400 mV/tableta minim
- este un tonic general
- influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism
- inlatura oboseala , avand o actiune tonica generala

COMPOZITIE: minim 15% Acid Fulvic (30mg/tableta)

85% Mumio (170mg/tableta) Asphaltum (denumirea botanica) contine un complex de substante organice naturale, active biologic (derivati de oxycumarin amino-acizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, acizi humici si zoomelanonici, aminoacizi (glicina, serina, alanina, lizina, arginina, leucina, tirozina, fenilalanina, acid glutamic, acid aspartic, metionina, valina), acizi organici (adipic, succinic, citric, oxalic), vitamine (P,B1, B6, B12), micro si macro elemente (cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod, aluminiu, cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu si altele, toate in forma organica, chelata de catre Acidul Fulvic).
Acest produs nu contine conservanti, stabilizatori sau alte adaosuri de aceea forma tabletelor nu este identica si cateodata necesita un efort mai mare pentru a fi scoase din alveola blisterului.

CONTRAINDICATII: Nu se recomanda a fi folosita de copii pana la 12 ani , femei gravide si care alapteaza , in cazul maladiei nefrolitiazice . In perioada utilizarii alcoolul este total contraindicat !

APLICARE: Se ingurgiteaza dizolvat in sucuri, apa, miere, ceai, lapte datorita solubilitatii sporite .
DOZARE: Cantitatea necesara de FULVICIN pentru o administrare in functie de greutate, astfel:
Pana la 70kg: cate 1 tableta dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare;
Intre 70 si 80 kg: cate 1 tableta dimineata pe stomacul gol si 2 seara inainte de culcare;
Intre 80 si 90 kg: cate 2 tablete dimineata pe stomacul gol si 2 seara inainte de culcare;
Peste 90 kg: cate 2 tablete dimineata pe stomacul gol si 3 seara inainte de culcare .
A se dizolva in apa (neclorinata), lapte, ceai astfel: 1 tableta in 2 linguri de lichid, se lasa 5 minute dupa care se agita si se consuma.
ATENTIE ! Marirea cantitatii administrate nu amplifica efectele pozitive !
PREZENTARE PRODUS: cutie cu 60 tablete (2 blistere cu cate 30 tablete fiecare) MUMIO RASINA MUNTILOR
Din Gura in Gura